3 dyre tøjmærker med dyr

De fleste har en forkærlighed for et eller andet slags dyr, uanset om det er en klassiker som for eksempel hunde eller katte, eller noget helt specielt som edderkopper og pindsvin. Det er ganske naturligt at føle sig tæt forbundet noget, der på mange måde ikke ligner mennesker, og det ser da også ud til, at nogle tøjmærker har gjort brug af det. Det er nogle lidt voldsomme dyr, de har valgt – i hvert fald de tøjmærker, vi har fundet til den her liste. Vi har nemlig fundet hele tre tøjmærker, som både er forholdsvis dyre og bruger et dyr som deres maskot på den ene eller den anden måde.

Det første tøjmærke på listen er et, som de fleste kender til. Lacoste og deres velkendte logo med en krokodille er kendte i hele verden, på trods af at de startede med et marked så niche som polotrøjer. Det er noget specielt at have en forkærlighed for krokodiller, men hvorfor ikke – det giver vel lige så lidt mening som at være glad for pindsvin. Man må dog håbe, at de færreste er så glade for krokodiller, at de vælger at have dem som kæledyr. I så fald må de gerne flytte til de lande, hvor de har krokodiller i naturen, i stedet for at importere dem til Danmark og lade dem rende rundt i haven. Hvis hunde, katte og kaniner kan slippe ud af en have, så kan en krokodille jo nok også!

Et andet mærke der udmærker sig med dyr er Kenzo. Det har du formentlig også hørt om, og ellers bliver du nok glad for, at du hører om det nu. Det er ikke deres logo, der har dyr i sig, men derimod meget af det tøj, de sælger. Vi har igen fat i et farligt dyr, men om en krokodille eller en tiger er mest farlig, må du selv vurdere – vi har i hvert fald lige lyst til at møde begge to, hvis det altså ikke finder sted i en zoologisk have eller lignende, sikre omgivelser.

Sidst og måske mindst har vi Psycho Bunny. Som du jo nok har gættet, så er deres dyr en hare – nej, ikke en kanin, for sådan en hedder nu en gang rabbit på engelsk. Ligesom Lacoste har de deres dyr i logoet, men deres er kun kraniet og et par knogler nedenunder, der får det til at ligne noget fra et sørøverflag. En anden ting de har til fælles med Lacoste er, at deres fokus er på tøj til golf, det vil sige polotrøjer og så videre. Vi har det helt fint med, at folk har harer som kæledyr, men de skal nu helst ikke være psykotiske. Om det er værre end en tiger eller krokodille, må du selv vurdere.