5 måder at klæde sig på til strandturen

Der er mange muligheder for at klæde sig på som man lyster, men en tur til stranden er ikke en sådan mulighed, hvis man spørger de fleste danskere. Det er badeshorts for mændene og en bikini eller en tætsiddende one piece badedragt til kvinderne. Det behøver dog ikke være så simpelt, og der findes både badetøj i mange former til dem der vil i vandet og mere almindeligt tøj, som kan bruges af dem, der foretrækker at forblive tørre og måske bare gå en tur eller ligge sig og nyde solen i stedet for at hoppe i vandet. Vi vil her se på seks måder, du kan klæde dig på, når du tager til stranden næste gang.

Den første lidt alternative måde at klæde sig på til strandturen er løbetøj med alt, der hører til, så man kan få endnu mere ud af turen til stranden. Sneakers, en t-shirt og shorts kan være nok, men når solen rigtig skinner og du kommer til at svede som en hest, kan det godt ske du skal ud og finde noget mere professionelt løbetøj. Der er stadig mange muligheder for at klæde sig stilrigtigt på, så giv det et forsøg.

Som nummer to på listen har vi undertøj. Det er ikke den mest optimale løsning, men hvis du er blevet bortført af vennerne og de ikke har været så venlige at tage badetøj med til dig, så er undertøjet nu engang en god nok løsning, hvis du har lyst til at hoppe i vandet. Det kan godt ske du må undvære undertøjet på rejsen hjem, men det kan sagtens være det værd.

En tredje måde at klæde sig på er ved at tage et jakkesæt på. Kjole for kvinderne, eller de kan sådan set også have jakkesæt på, men de tidspunkter de normalt giver mening er bryllup eller begravelse ved stranden, så det er ikke umiddelbart noget, mange ville tage på til en almindelig tur til stranden. Det kan selvfølgelig være at en bodyguard bliver nødt til det.

Den fjerde ting du kan overveje er en tynd langærmet trøje og lange bukser sammet med en bred hat eller kasket. Det er til dem, der ikke tåler selv den mindste smule sol eller dem, der bare gerne vil undgå solen på grund af kræft, for at holde huden lys eller andet.

Til sidst er der selvfølgelig det normale strandtøj til dem, der vil bade. Det er badetøj i alle former fra bikini og one piece til badebukser og luft. Det sidstnævnte bør du kun overveje, hvis din alder kan tælles på én hånd eller det er en naturiststrand, du tager til – ellers kan det godt ske at det fører til nogle problemer, der kan ødelægge en ellers god sommerdag.