De fem bedste tøjmærker til pigen

Leder du efter nogle tøjmærker, som du kan give til pigen, og som hun overhovedet ikke vil takke nej-tak til? Så er du havnet det rigtige sted.

Tøjmærker til piger findes der utallige af, men det er ikke alle tøjmærker, der producerer tøj til enhver type. I denne artikel er der samlet de bedste tøjmærker til pigen, som ikke vil skuffe. SECOND FEMALE producerer bl.a. moderigtigt og unikt tøj, som pigen bør eje i garderobeskabet.

 

SECOND FEMALE

SECOND FEMALE er et dansk brand, der gennem de flere år har produceret tøj til piger. Brandet blev lanceret i år 2000 i København og har siden da kreeret feminint og sofistikeret tøj til den unge pige. SECOND FEMALE laver smukke design med bløde farver og print.

SECOND FEMALE laver skandinavisk design, der passer perfekt til den danske pige. Du kan hos SECOND FEMALE få holdbart og moderigtigt tøj, som gør, at pigen skiller sig ud fra mængden og bliver sin helt egen. SECOND FEMALEs signatur er feminine bluser, hverdagskjoler og moderigtige striktrøjer. SECOND FEMALE får pigen til at se smart, men også moden ud. Hun kan med SECOND FEMALE udfolde sig og være kreativ, hvilket giver utallige muligheder af outfit kombinationer med et tøjstykke fra SECOND FEMALE.

 

ONLY

ONLY er en del af BESTSELLER gruppen. Only er en tøjkæde for de unge piger, der gerne vil følge med moden. Du kan hos ONLY få ligeså elegant og smukt tøj som ved SECOND FEMALE.

Only er en international tøjkæde der sikrer moderigtigt tøj til de unge piger verden rundt.

 

H&M

Du kender nok til H&M. H&M er en tøjkæde, der bl.a. laver kollektioner i ”Divided” og ”Every day”. Hos disse to forskellige kollektioner får du noget helt andet. DIVIDED giver dig tøj til unge frygtløse piger, hvorimod Every day giver dig tøj til de lidt mere modne og ældre piger, der snart er i voksen alderen. Begge kollektioner kan dog gå til pigen eller kvinden, da H&M er kendt for at følge med moden og konstant udvikle nye kollektioner der følger med trenden og med sæsonerne.

 

Vero Moda

Vero Moda minder ret meget om ONLY, men er lidt anderledes. Vero Moda er dog også en del af Bestseller som ONLY. Selvom de to underkæder minder ret meget om hinanden er de dog forskellige. ONLY laver mere tøj til unge piger, hvorimod Vero Moda bevæger sig op imod kvinderne. Du kan hos Vero Moda finde ret meget tøj, der minder om SECOND FEMALE. Selvom Vero Moda kreerer moderigtigt tøj, så vil SECOND FEMALE ikke kunne slås.

 

2nd Day

2nd Day er en del af Day et Birger, men 2nd Day laver dog tøj til kvinden. 2nd Day laver anderledes men unikt og skandinaviske tøjstykker, som giver kvinden sit helt eget præg.