Derfor er denne Renault bil lige dig

Du overvejer måske en Renault eller så bør du. Renault har utroligt gode biler, som du ikke bør gå glip af at køre i. Den nye model, Renault Captur, er perfekt til dig, der leder efter en ny bil.

Hvorfor Renault?

Renault er et fransk bilmærke, der er specialiseret i bl.a. motorer til sportsvogne. Renault leverer altså stærke og robuste biler med en helt fantastisk motor. Renault blev grundlagt tilbage i 1899 og har siden da solgt millioner af biler. Renault har desuden biler til en fornuftig og overkommelig pris. Ikke nok med dette er de nye modeller, såsom en Renault Captur en moderne og urbaniseret bil, der vil give dig følelsen af glæde.

Hvorfor Renault Captur?

Renault Captur har genoplivet sig selv som en moderne og dynamisk SUV for at leve op til forbrugerens forventninger. SUV en forkortelse, der anvendes om biler, der minder meget om stationcars, men er bygget på større chassiser. Den har ofte firehujulstræk.

Renault Captur har en samlet længde på 4,12 meter og en bredde på 1,7 meter.

Top udstyr

Renault Captur består desuden af moderne udstår såsom et multimediesystem, der passer til dig. Du kan lytte til din yndlingsmusik i fulde drag med et førsteklasses lydsystem. Desuden får du med en Renault Captur et nyt system af kørselassistance. Du får i den nye Renault Captur en 360°C bakkamera, parkeringssensorer, håndfri parkering og advarsel om blinde vinkler. Ikke nok med dette, så har Renault Captur et bremsesystem, der går, at hvis du sidder fast i en bakke, så opretholder bremsetrykket i to sekunder, så du kan køre roligt af sted. Desuden har Renault Captur en nødbremseassistance, der gør at hvis der pludselig opstår en forhindring, og træder pludseligt på bremsepedalen, så vil bilen automatisk bremse for at reducere bremseafstanden.

Som ekstra udstyr kan du desuden opleve den helt nye EDC-automatgear, der giver dig dynamiske og glatte gearskift. Renault Captur har mange flere egenskaber og det er altså den helt perfekte bil, som har alt.

Indvendigt har bilen et fantastisk læderlook, der giver dig et lækkert interiør. Renault Captur har et generøst bagagerum på 377 L, hvilket lader dig transportere alt det du vil. Du kan f.eks. tage på ferie med bilen og stadig have plads til al den bagage.

Økonomi

Du tænker nok: ”Hvad ligger prisen på sådan en fidus?”. En Renault Captur kan du faktisk få til ned på 166.990 kr. som startpris, hvilket giver dig en månedspris på udelukkende 1712 kr. hvis du finansierer bilen. Du kan desuden vælge en model med flere udstyr, hvilket dog vil koste dig omkring maksimalt 20.000 kr. mere. Denne bil er fantastisk til dig, der leder efter en bil, som du kan have i længere tid, men også er stærk og nem at køre i.