Find populære bøger af prisvindende Jesper Wung Sung online

Hvis man er glad for at læse bøger, så kender man sikkert det, når man barrikaderer sig i sofaen med kaffe, småkager og en god bog. Vejret udenfor kan være lige, hvad det har lyst til. Det kan blæse, regne, hagle eller sne. For den, der fordyber sig i en god bog, forsvinder alt dette. Der bliver kun læseglæden og de indre billeder tilbage. Man er krøbet ind i sit eget rum og kan ikke forstyrres af noget, så længe man bare læser og læser og læser.

Den danske forfatter, Jesper wung sung, har skrevet en del bøger efterhånden. Hans forfatterskabe breder sig ud over en stor pallette. For Jesper Wung Sung skriver både børnebøger, ungdomsbøger og bøger for voksne. Flere af hans bøger er filmatiseret, for fortællingerne er velegnede til også dette medie. Det kan Jesper Wung Sung også godt selv se. Han skrev selv manuskriptet til filmen “To ryk og en aflevering”, som også er titlen på bogen, der danner forlæg for filmen. Her er en forfatter, der kan lidt af hvert og ikke er bange for at gøre det.

Smukt belønnet med priser

For en forfatter er det vigtigste naturligvis at skrive bøger. En forfatter som Jesper Wung Sung skriver sine bøger for sin egen skyld og er bare så heldig, at andre finder glæde i hans forfatterskab. Det giver blod på tanden og bekræftelse for mennesket ved tasterne. Og når man ligefrem bliver belønnet med priser som blandt andet De Gyldne Laurbær, så skal man da blive stolt. Det bliver Jesper Wung Sung sikkert også. Han fortsætter i hvert fald med at udgive bøger, der glæder og underholder og giver stof til eftertanke.

En dansk webshop med bøger

Du kan finde de mange bøger af Jesper Wung Sung i webshoppen bog-ide.dk. Der er mange titler at vælge imellem. Man kan læse om hver enkelt, inden man beslutter sig for, hvilken en man vil begynde med. I webshoppen finder du også mange andre gode bøger af både danske og udenlandske forfattere. Der er masser af god læsning forude.