Guide: De 4 bedste og mest populære spil til PlayStation 5

PlayStation 5 er kommet på markedet, og byder op til en revolutionerende spilleoplevelse med helt ny teknologi, design og controller. Grafikken er bygget på fremtidstech, og hvert enkelt element i et spil optræden vil fremgå mere levende og realistisk. Mærk og se en spilleoplevelse til forskel, med et af de 4 bedste og mest populære spil til PlayStation 5.

Det er med stor grund, at den PlayStation 5, har været revet væk fra hylderne, og undervejs gennem længere tid. Alle elementer er blevet udskiftet, og skabt på ny, med innovative teknologiske påfund, der tilføjer den nye PlayStation 5 forøget værdi. Køb den i dag, og begiv dig i kast med nogle af de mest virkelighedsnære spil, der bringer dig ind i et farverigt univers af ekstraordinære animationer og funktioner.

Fifa 22

EA SPORTS har endnu engang bragt FIFA tilbage til spillerne, og nu med flere nye og forbedret funktioner. Spil med dit favorithold, og prøv kræfter med alverdens tricks fra nogle af de største og mest anerkendte fodboldspillere. Dette er et af de mest populære og købte spil siden det kom ud, og er derfor den oplagte gaveide enten til en selv eller en man holder af.

Call of duty: Vanguard

Endnu et nyt Call of Duty er kommet ud på markedet, og på den nye PlayStation 5, vil du blive taget direkte tilbage til 2. verdenskrig hvor en ny stor trussel er kommet til verden. Udkæmp luftkampe, spring faldskærm eller nedkæmp tropper i Nordafrika. Alt sammen med banebrydende teknologi, der gør hvert enkelt menneskelig bevægelse livagtig.

Just Dance 2022

Hold den største fest hjemme i stuen med både familie, venner og alle dem, der står dig nær. Det nye Just Dance byder på 40 nye hits fra nogle af de største kunstnere, hvor veludførte dansetrin leder dig på vej til en humørfyldt aften med både sjov og god motion.

Terminator: Resistance Enchanced

Prøv kræfter med de nye terminator resistance enchanced, der udnytter alle de mange nye funktioner ved PlayStation 5. Kom helt under huden på en T-800-serie infiltratorenhed og nyd de forbedrede rammer af grafik, hurtigere indlæsning og bevægelsesfunktioner i kontrolleren.