Tips til at behandle følsom hud

Det er ikke sjovt at have følsom hud der reagerer på stort set alt man putter på den. Det kan være svært at håndtere sensitiv hud, og det kan ofte føles som om, der ikke er nogen løsning på det. Men når man har følsom hud, så er der flere ting man bør overveje end blot det, den kommer i kontakt med. Læs mere herunder for gode tips.

Sensitiv hud kan reagere på forskellige måde. Mange reager med rødme, kløen og tørhed. Det kan enten afskrække fra at putte noget på huden eller give lysten til at slet ikke at putte noget på huden. Men som meget andet, så handler det om balance, og om at bruge de rigtige ting. Hvis man for eksempel gerne vil bruge makeup, men samtidig forsøge at undgå irritation, så kan mærker som Rosalique være en fin tilføjelse.

Produkter til sensitiv hud

Uanset hvad du putter på din hud, så bør du undgå produkter med ingredienser, som potentielt kan irritere din hud. Uanset om det er mærker som Rosalique, der er lavet til sensitiv hud eller ej, så er der altid en risiko for, at huden kan reagere på en bestemt ingrediens. Derfor handler det meget om at prøve sig frem.

Alligevel er det en god idé at undgå ting som parfume og æteriske olier, fordi man ved, at der er en chance for irritation. Man bør heller ikke glemme øjnene. Hvis man gerne vil bruge mascara, så kan det for eksempel være en god idé at bruge mærker som Rosalique, som henvender sig til folk med følsom hud.

Vand og varme

Det handler ikke altid om, hvad du putter på din hud. Du kan bruge nok så mange gode mærker som Rosalique, men der er også andre faktorer, der spiller ind end hudpleje og makeup. Når du for eksempel tager et bad, så bør du undgå for varmt vand, da det kan udtørre huden ekstra meget. Og når du går ud ad døren en kold vinter, så huske den fede creme for at beskytte huden.

Når man har med sensitiv hud at gøre, så er en god idé at supplere med mærker som Rosalique, hvis man gerne vil gå med makeup, men det er lige så vigtigt, at undgå de ting, der kan forværre hudens tilstand, som varmt vand, til at starte med.